Team RP primus motor for innsamlingsaksjon til kreftsaken i Holmenkollstafetten

Lørdag 8. mai løper Team RP som første lag i historien Holmenkollstafetten med utelukkende blinde og svaksynte utøvere på alle de 15 etappene. For å markere denne begivenheten stiller 15 kjente norske idretts- og kulturprofiler opp som ledsagere for hver sin utøver i Team RP.

Det er ventet en del publisitet rundt dette tiltaket, noe Team RP har ønsket å bruke på en positiv måte. Vi har i den anledning vært i kontakt med stiftelsen Aktiv mot kreft, noe som har resultert i et samarbeid der Team RP står i fremste rekke og har utfordret alle deltagende lag og bedrifter til å støtte en innsamlingsaksjon for kreftsaken denne Holmenkollstafettdagen. Dette håper vi gir både RP foreningen og idrett for funksjonshemmede positiv omtale samtidig som det gir klingende mynt til kreftsaken.

Team RP har tatt ut et lag der det er lagt vekt på bredde innen alder, kjønn, geografisk tilhørighet, løpserfaring og diagnose (RP, Usher og LMBB). Lagets coach blir en av Aktiv mot krefts grunnleggere – den tidligere løpsdronningen Grete Waitz.

RP foreningen vil denne dagen ha en stand inne på Bislett stadion sammen med Aktiv mot kreft. Vi ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen til å overvære en historisk dag i Oslos gater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *