Team RP informasjon

Etter en forhåpentligvis fin sommer for alle, står nye muligheter og utfordringer foran oss nå når høstsesongen i gang.

Før sommeren tok til var det mange fra Team RP som gjorde seg bemerket på sykkelsetet. Og hyggelig er det at stadig nye fjes dukker opp som alle gleder seg over tandemsyklingen.

Både Hans Berge og Øystein Tveten leverte strålende innsats på henholdsvis Randsfjorden rundt og Kanalrittet i Telemark. Samtidig benyttet et annet nytt medlem i Team RP – Berit Rasmussen Øie – anledningen til å bruke joggesko, og leverte flere solide gateløp.

Årets sykkelsatsing for Team RP var lagt til St. Hans helgen, da både Trondheim – Oslo og Lillehammer – Oslo stod på programmet. Dessverre gjorde både beinbrudd og kragebeinsbrudd sitt til for at Team RPs deltagelse ble noe redusert, men de som stilte til start gjorde så absolutt sitt til for å forsvare Team RPs ære.

Som ventet var Bedir Yiyit suveren i tandemklassen fra Lillehammer til Oslo, mens Håkon Gisholt tok seg av Trondheim – Oslo tittelen på samme måte. Den som imidlertid kanskje imponerte mest var Tahir Hussain, som med en vilje av stål kjempet seg gjennom de samme 540 kilometerne tross store smerter og problemer for både han og hans pilot. Som følge på reisen fra Trondheim hadde Tahir et team fra TV2 som filmet både før og under hele rittet. Ulike innslag fra filmatiseringen ble vist under flere av sendingene fra Tour de France, mens hele reportasjen blir vist i sin helhet som en dokumentar i høst.

Apropos Tour de France. En av Team RPs profilerte syklister, Anne Tveten, har ikke ligget på latsiden denne våren. Etter at hun kjempet seg opp de 1500 høydemeterne i det bratte Nibberittet på imponerende tid, bar det videre til Frankrike for å sykle flere av de samme strekningene som Thor Hushovd og Lance Armstrong noe senere på sommeren skulle ta fatt på. Blant annet ble den kjente og brutale stigningen til Mount Ventoux unnagjort. En ferie til inspirasjon for andre?

Team RP består i dag av 22 medlemmer, der ambisjonsnivået er svært varierende. Håpet er at selv om en skulle føle at overnevnte aktiviteter blir i drøyeste laget, så kan målet om litt ekstra fysisk aktivitet være innen rekkevidde for de fleste. Ergo – uansett ambisjonsnivå, Team RP er åpen for alle.

Til slutt benytter jeg anledningen til å minne om den virkelige storsatsingen til Team RP. Lørdag 8. mai 2010 stiller Team RP som første lag gjennom tidene til start med bare blinde og svaksynte løpere på alle 15 etappene i verdens største stafett – Holmenkollstafetten. Dette blir en banebrytende begivenhet, men også en fantastisk morsom og sosial helg for deltagerne. Det er fortsatt rikelig med anledning til å melde sin interesse for å ta del i dette, husk – korteste etappen er ikke lenger enn 390 meter. Dette kan passe de aller fleste. Vi håper på mange interesserte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *