Nytt fra Team RP – oktober 2009

Team RP har hatt en høst det på mange måter virkelig står respekt av. Sportslig sett har vi kunnet vise til både bredde og topplasseringer, og administrativt har faktisk Team RP blitt en aktør som setter spor etter seg på nasjonalt plan.

Som følge av innspill fra Team RP får nå alle synshemmede 50 % avslag på startkontingent til alle Birkebeinerarrangement. Denne besparelsen gjør at Team RP nå forventer å ha økonomi god nok til å kunne dekke alle startkontingenter til alle Birkebeinerarrangement for våre medlemmer i 2010 – en motivasjonsfaktor for deg til å være med?

Videre er det nå – som følge av et annet Team RP’s initiativ – vedtatt opprettet en egen klasse i Holmenkollstafetten for funksjonshemmede fra og med førstkommende år.

Sportslig sett har det vært en strålende høst for Team RP. Først dominerte vi i Birkebeinerrittet, et ritt som har blitt betegnet som tidenes våteste og mest gjørmete Birkebeinerritt. I dette «gjørmebadet» syklet vår egen Tone Gravvold sammen med sin pilot inn til klar seier i tandemklassen, mens både Håkon Gisholt, Bedir Yiyit og Hans Berge alle leverte strålende ritt og kom i mål godt innenfor «merkekravet».

Tre uker senere stod Birkebeinerløpet på plakaten, noe som dannet en avrunding på Birkebeinertrippelen (sammenlagt ski, sykkel og løping). Også her fikk Team RP to mann på pallen – både i løpet og totalt sett i trippelen, ettersom Håkon og Bedir knep henholdsvis 1. og 3. plassen.

Høstens store sportsbegivenhet i Oslos gater var Oslo maraton, der Team RP stilte med en rekke deltagere på halvmaraton. Både Harald Vik, Berit Rasmussen Øie og John Sandell gjorde sine debutløp for Team RP ved denne anledningen, og sammen med de faste Team RP-«traverne» leverte de alle strålende prestasjoner. I forbindelse med løpet må vi rette en stor takk til Team Balanze som tilbød Team RP’s løpere – som eneste gruppe – gratis massasje til støle lår og legger etter løpet.

For noen i Team RP fortsetter løpssesongen litt til. Vi ønsker i den anledning både Harald og Bedir lykke til i New York maraton i starten av november. For dem som er interessert i å prøve denne utfordringen en gang i fremtiden, ta da kontakt med Bedir på tlf 998 73 434. Han har mye god informasjon om et spesielt tilrettelagt opplegg som vi kan benytte oss av via Achilles Track Club.

For de i RP foreningen som trives best uten stoppeklokke og store konkurranser gjør jeg spesielt oppmerksom på helgen midt i august neste år. Da går Team RP over Besseggen. Vi har booket hytter på Beitostølen, og satser på en fantastisk flott fjelltur denne sommerhelgen. Meld gjerne din interesse selv om du synes øvrige aktiviteter i Team RP ikke passer deg helt.

Når det gjelder Team RP’s storsatsing neste år – Holmenkollstafetten, lørdag 8. mai, så er det fortsatt mulig å melde interesse. Flere kjendiser er allerede klare som ledsagere for Team RP på de enkelte etappene i anledning denne begivenheten der vi som første lag gjennom tidene løper verdens største stafett med bare blinde og svaksynte på laget. Hotell er også booket fra fredag til søndag for alle løpere og deres faste ledsager, så dette kommer til å bli en stor sosial begivenhet og en løpsfest for Team RP.

Aktivitetskalender for 2010 er nå lagt ut på Team RP’s egen lenke på www.rpfn.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *