Knallsuksess for Team RP i Holmenkollstafetten

Lørdag 8. mai skrev foreningens sportslige team – Team RP – historie. Som første lag gjennom tidene løp Team RP verdens største stafett – Holmenkollstafetten – med bare blinde og svaksynte utøvere på alle de 15 etappene. Ikke nok med det, Team RP løp over all forventning og vant klassen for funksjonshemmede!!!

I et praktfullt vårvær stilte Team RP sammen med en lang rekke profilerte ledsagere til start på Bislett stadion. I tillegg til å løpe selve stafetten, løp også Team RP i front for en storstilt innsamlingsaksjon til inntekt for stiftelsen Aktiv mot kreft. Alle andre deltagende lag og bedrifter ble skriftlig og gjennom media oppfordret til å følge eksempelet til Team RP og våre kjendisledsagere. Vårt ledsagerteam var også historisk, for aldri har det vært så mange OL/VM medaljer samlet på et og samme lag i Holmenkollstafetten – totalt 92 stk!!!

Det var stor stas for utøverne å være med på det historiske laget, samt å løpe med de kjente idrettsprofilene. Det som imidlertid var den største tilfredsstillelsen var utvilsomt å få æren av å løpe i front for innsamlingsaksjonen. For oss som er vant til å få hjelp for å kunne delta på idrettsarrangement gav det en styrket selvfølelse å kunne få gi noe tilbake til alle – ettersom kreft er en sykdom som rammer oss alle, direkte eller indirekte. Resultatet av innsamlingsaksjonen har vi ikke oversikt over. Det vi vet er at for å få en god start på innsamlingsaksjonen så ble en ledsagerplass på dette profilerte laget auksjonert bort via Radio Norge for 13.000 kroner, et beløp som gikk uavkortet til Aktiv mot kreft.

Både før, under og etter løpet har det vært et massivt fokus på Team RP. Innslag i God morgen Norge og i nyhetssendingen på TV2, VG, Aftenposten og en lang rekke lokalaviser, Se og Hør, samt to dager i Radio Norge. I tillegg behørig omtale fra spoaker på Bislett stadion. En lang rekke gode kontakter ble knyttet, kontakter vi kan samarbeide med i fremtiden.

Team RPs historiske løpere var:

 1. Tone Gravvold/Trine Hattestad
 2. Rainer Henriksen/Vinner av radioauksjon, fra Sector Alarm
 3. Anne Tveten/Cecilie Brinck Rygel
 4. John Arne Nordholmen/Anette Bøe
 5. Arne Olav Dæhlin/Bente Skari
 6. Knut Brumoen/Fred Børre Lundberg
 7. Bedir Yiyit/Odd Bjørn Hjelmeset
 8. Berit Rasmussen Øie/Eirik Kvalfoss
 9. Tahir Hussain/Vidar Bøe
 10. Håkon Gisholt/Yngvar Andersen
 11. Harald Vik/Dag Otto Lauritsen
 12. Anneline Sharon Gretland/Lasse Kjus
 13. John Sandell/Hilde Gjermundshaug Pedersen
 14. Klara Hellesøy/Erik Mykland
 15. Siri Bjerkestrand/Kjetil Andre Aamodt

Vi gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *