FANTASTISK AVTALE FOR RP FORENINGEN OG VÅR SAMARBEIDSPROSJEKT «VINN VINN»

RP foreningen har inngått en fantastisk samarbeidsavtale med Interoptik, som kommer både deg og RP foreningen til gode. Under kan du lese om hva dette innebærer for RP foreningen, og hva du kan gjøre for å forsterke fordelene av avtalen. Dine personlige fordeler vil bli lagt u på vår nettside. Vårt ønske er at du leser denne informasjonen og deltar i å dele teksten med dine kontakter.

Avtalen mellom RP foreningen og Interoptik er flerårig, og vil markeres i forbindelse med Verdens Synsdag 13. oktober. I den anledning vil det hele uken 10. – 15. oktober være store plakater i alle landets Interoptik-butikker med bilder og informasjon om det unike samarbeidet mellom RP foreningen og Tyrili – kalt «Vinn – Vinn».

På plakatene står det videre at Interoptik donerer 50 kr pr bestilte synsundersøkelse som bestilles i perioden 10. – 14. oktober. Det innebærer igjen at jo flere vi klarer å motivere til å bestille en synsundersøkelse denne uken – jo større blir den totale donasjonen. Så skulle noen i din omgangskrets, dine Facebook-venner eller andre ønske en synsundersøkelse, så håper vi at flest mulig av dem bestiller denne neste uke. Selve synsundersøkelsen kan gjerne skje på et senere tidspunkt, det vesentlige er at selve bestillingen gjøres i perioden 10. – 14. oktober.

Foruten at Interoptikkampanjen genererer store beløp til RP foreningens samarbeidsprosjekt, så gir dette også RP foreningen massiv oppmerksomhet landet over, både til en lang rekke optikere og deres medarbeidere, men også til alle som oppsøker en av landets Interoptikbutikker neste uke.

Vi setter stor pris på om du kan dele følgende tekst og plakatbilder med din omgangskrets:

SJEKK SYNET DITT OG DU STØTTER AUTOMATISK «VINN – VINN»
I perioden 10. – 15. oktober støtter du automatisk det unike samarbeidet mellom synshemmede fra RP foreningen og rusavhengige i behandling fra Tyrili dersom du bestiller en synsundersøkelse i en av landets 75 Interoptikbutikker. Interoptik donerer da 50 kr pr bestilte synsundersøkelse hele denne uken til «Vinn – Vinn». Selve undersøkelsen kan gjerne skje på et senere tidspunkt, bare bestilingen gjøres i perioden 10. – 14. oktober. Bli med og støtt dette fantastiske samarbeidet – gjerne også ved å dele dette innlegget.Vil du vite mer om hva «Vinn – Vinn» er følg denne lenken:
Vinn-Vinn – Retinitis Pigmentosa Foreningen i Norge (rpfn.no)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *