Team RP vant Holmenkollstafetten

Idrettsarrangementet som blir kalt ”Vårens vakreste eventyr” ble også i år en stor fest for Team RP – både på og utenfor idrettsarenaen.

Med topp motiverte utøvere på de to Team RP lagene samt på et eget Team RP Support lag stod Team RP for sin beste prestasjon i stafetten noensinne.

Anført av henholdsvis Tahir Hussain, Knut Frode Almaas og Markus Tollefsen la de tre lagene ut fra Bislett stadion i stor fart. Etter 15 etapper kunne de tre lagenes sisteetappeløpere heve armene fornøyd over hodet etter henholdsvis 1. og 4. plass på Team RP lagene, mens Support-laget kom inn like bak det raskeste Team RP laget.

Selv om resultatene var strålende er Holmenkollstafetten først og fremst et lavterskeltilbud for alle i Team RP. Her har vi omvendt laguttak – de som aldri har vært med tidligere har alltid første prioritet på å få plass på laget – uavhengig om en går, jogger eller løper sin etappe. Med andre ord er det sosiale som står i fokus, noe årets arrangement levde opp til.

I år som i fjor har var vi heldige med våre å ha våre gode støttespillere i Nordic Choice. Foruten å delsponse arrangementet og ta svært godt vare på oss på Gabelshus hotell, så stilte de også med ledsagere fra hotellkjeden til begge Team RP lagene. En stor takk til Nordic Choice for deres tilrettelegging og serviceinnstilling, men først og fremst takk for den fine måten de som enkeltmennesker sørget for at hver og en av løperne fikk en flott og hyggelig opplevelse!

I tillegg til den flotte Holmenkollstafettdagen hadde Team RP tradisjonen tro en helgesamling i anledning arrangementet. På fredagen stilte da tidligere verdensmester i høydehopp Hanne Haugland og fortalte om det å nå et mål man ønsker å sette seg. Sendere på dagen ble det felles treningstur i Frognerparken.

Helgesamlingen ble avsluttet søndag formiddag med et innlegg av Helene Rask som både foreleste og ga smaksprøver på hva sunn kost kan være. Team RP vil benytte anledningen til å rette en stor takk til både Hanne og Helene som alltid er positive og stiller opp for oss!

Enten du var med eller ei i årets arrangement så noter deg allerede 10. mai 2014. Da blir det nye minnerike og glade dager sammen med Team RP i Holmenkollstafetten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *