Team RP på NRK tirsdag 20. september

Tirsdag 20. september kl 1800 sender NRK Førkveld et direkteinnslag om Team RP – RP foreningens aktivitetsteam.. Innslaget tar kort for seg hva RP er, mens hovedfokus vil være på det arbeidet Team RP gjør for å motivere blinde og svaksynte til et fysisk aktivt liv, Det legges vekt på glede og mestringsfølese i et sosialt felleskap, og eksempler som Holmenkollstafetten og turene til Besseggen og Galdhøpiggen vil bli trukket frem.

Team RP har hatt et nært og fint samarbeid med Aktiv mot kreft de siste årene, og et nytt samarbeidsprosjekt vil finne sted førstkommende søndag i anledning Oslo maraton arrangementet. Da skal 15 utøvere fra Team RP løpe hånd i hånd med en lang rekke idretts- og kulturpersonligheter til inntekt for det gode formålet – Aktiv mot kreft.

Førkveld-programmet vil derfor også ta for seg dette nært forestående samarbidsprosjektet som Team RP har tatt initiativ til. I den anledning vil Aktiv mot kreft sin hovedambassadør, Bente Skari også være tilstede i studio, i tillegg til Tone Gravvold og Håkon Gisholt fra Team RP/RP foreningen.

Vi håper dette gir oss en fin anledning til å fremheve det positive arbeidet som RP foreningen og Team RP gjør, og ønsker dere noen fine minutter foran TV-skjermen på tirsdag. Kunne du tenke deg å få fortløpende informasjon om Team RPs aktiviteter, så vil du bli lagt til på en felles utsendingsliste dersom du sender en e-post til Håkon Gisholt på hakongis@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *