Team RP forsvarte gullet!

Årets Holmenkollstafett ble avholdt lørdag 10. mai, og tradisjonen tro stilte Team RP med tre lag. To RP-lag samt et supportlag bestående av RP-utøvernes reiseledsagere.

I tilknytning til Holmenkollstafetten var det en helgesamling. Fredagen ble viet til et innledende samarbeid med studenter ved Norges Idrettshøyskole. Unge, positive studenter stilte opp, og vil gjennom 4 1/2 måned kartlegge, sette opp treningsprogram, veilede og korrigere Team RP utøverne frem mot Oslo maraton 20. september. Studentene viste stor interesse, så dette kan bli spennende å følge.

Lørdagen var helt og holdent i Holmenkollstafettens navn. Det kjølige og nedbørstyngede været som hadde herjet tidligere i uken var skiftet ut med sol og behagelig temperatur. Som tidligere år hadde vi et fantastisk flott samarbeid med Nordic Choice. De stilte med ledsagere for begge lagene på alle de 15 etappene. Fort gikk det også i år med Team RP lagene. Det ene laget gikk helt til topps, mens det andre laget gjorde en solid bragd med en flott 4. plass. I tillegg viste Supportlaget at det var fart i våre reiseledsagere – gratulerer til alle deltagerne.

De flotte resultatene gjenspeilet seg i stemningen da vi på kvelden ble hentet med buss innleid av Choice, og fraktet til hotell Expo på Fornebu. Der var det dekket til bankettmiddag sammen med alle ansatte fra Choicekjeden som hadde løpt. Medaljer til de 15 på vinnerlaget ble delt ut til stor applaus fra salen – og en ny 1. premie plankett blir nå å finne på RP foreningens kontor.

Helgesamlingen ble avrundet på søndagen med et inspirerende foredrag av Abid Raja, som for uten å være stortingspolitiker har vært ledsager for flere Team RP utøvere ved en rekke tidligere arrangement.

Avslutningsvis må vi takke Nordic Choice for deres spesielle vilje til å legge forholdene godt til rette for oss. Vi er en liten organisasjon i landsmålestokk, men likevel den eneste organisasjonen som stilte to lag. Vår støttespillers positive og hjelpende innstilling med både ledsagerbistand, transport, bankett og tilrettelegging under hotelloppholdet er avgjørende for at vi klarer å stille to lag, og gjorde sitt til for at det ble en vellykket og minnerik helg både på og utenfor løpsarenaen. Hjertelig takk til Nordic Choice – vi gleder oss allerede til «vårens vakreste eventyr 2015».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *