Team RP dominerte i Oslo Maraton

Uværet Petra hadde herjet Sør-Norge tidligere i uken, men da selve løpsdagen kom var det et strålende vær i hovedstaden. Drøyt 30 RP-ere hadde forberedt seg til henholdsvis 10 km eller halvmaraton. I tillegg løp Odd Arild Aas full maraton, mens Kai Glenn Borgersen utvilsomt stod for Team RPs lengste prestasjon, i form av å løpe først maraton, deretter halvmaraton og til slutt 10 km – alt på samme dagen, 73 km til sammen.

For 6. året på rad samarbeidet vi med Aktiv mot kreft. Et fint kobbel med kjente kultur- og idrettspersonligheter var invitert til å delta som ledsagere, der vi i fellesskap løp for å profilere det gode formålet. Blant årets ledsagere stilte: Åsleik Engmark, Bente Skari, Jonna Støme, Pål Anders Ullevålseter, Christian Skolen, Freddy dos Santos, Siri Tollerød, Ole Martin Årst, Hanne Haugland, Mikael Andreassen, Christian Strand, Cathrine Knudsen, Vegard Høydalen og Hanne Staff.

Team RP fikk veldig mye positiv omtale og oppmerksomhet under arrangementet. Flere av utøverne ble intervjuet av speaker, samt av både NRK og TV2 som begge sendte fra arrangementet.

Også resultatmessig har Team RP hatt tradisjon med å bite godt fra seg, og 2015-utgaven var intet unntak. På halvmaratondistansen var det innlagt Norgesmesterskap, og med nye Team RP-fjes på startstreken ble det i dameklassen gull og bronse til Tone Gravvold og Elin Stavnes, mens Håkon Gisholt, Roar Fikkan og Rainer Henriksen sørget for at herrene gjorde rent bord.

Tross NM-suksessen, de største prestasjonene stod kanskje enkelte av våre 10 km løpere for. Når det etter et års trening settes personlig rekord med mer enn 40 minutter på en 10 km løype så sier det det meste om hva motivasjon og trening kan føre til.

Det er veldig hyggelig å registrere alle de flotte tilbakemeldingene fra våre samarbeidspartnere etter hvert eneste Oslo maraton. Både kjendiser og Aktiv mot kreft synes samarbeidet er givende, men også Oslo maraton trykker dette samarbeidet til sitt bryst. Det bidrar til positiv omtale om arrangementet samtidig som det gir Team RP og RP foreningen tilsvarende positiv omtale – en vinn-vinn situasjon.

Selv om løpet naturlig nok stod sentralt, er det sosiale fellesskapet også en svært viktig del av Team R-tanken. Derfor ble det arrangert en fredag – søndagssamling på Gabelshus hotell denne helgen. Her var det litt faglig program både fredag og søndag. Mest tid ble derimot viet til det sosiale fellesskapet, de gode samtalene og selvsagt en veldig hyggelig feiring av løpsbragdene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *