Team RP bet fra seg i Holmenkollstafetten

Årets Holmenkollstafett gikk av stabelen lørdag 9. mai, og som ved tidligere år arrangerte Team RP en helgesamling knyttet opp mot selve stafetten.

På fredagen fikk deltagerne høre et flott foredrag av Tone Berberg fra Naprapatlandslaget der hun foreleste om betydningen av riktig skovalg med tanke på å unngå muskel- og skjelettskader. I tillegg var det lagt inn en felles løpetur i Frognerparken, samt gjennomgang av lørdagens stafett.

Holmenkollstafettdagen opprant også i år med flott løpsvær, og to Team RP lag stilte til start, samt et Supportlag bestående av reiseledsagere. Spenningen var stor om Team RP ville klare å forsvare de siste årenes triumfer, for laget var på forhånd ikke tippet som favoritt.

Og en spennende stafett ble det. På stafettens høyeste punkt, Besserud, vekslet Ridderrennet og Team RP 1 praktisk talt likt, mens tre etapper senere hadde Ridderrennet fått en solid ledelse. Imidlertid gjorde våre løpere en formidabel innsats på de siste 5 etappene, og da foreningssleder Morten Tollefsen brøt målstreken var det med solid margin før nummer to. Også Team RP 2 og Supportlaget gjorde en flott innsats, så det var en meget fornøyd gjeng etter stafetten.

Som ved tidligere år stilte Nordic Choice som ledsagere, og ekstra hyggelig var det at Petter Stordalen løp som ledsager for Stine Jåthun på nest siste etappe, for så å kunne overlevere stafettpinnen til Morten Tollefsen som ble ledsaget av Gunhild Stordalen de siste meterne inne på Bislett stadion. Dette var Gunhilds første utendørs løpetur etter at den alvorlige sykdommen rammet henne, noe som naturlig nok ble viet en del oppmerksomhet av pressen.

Banketten etterpå var også i år sammen med våre Choice-ledsagere, og anført av en engasjert konsernsjef som ønsket velkommen ble kvelden svært vellykket. Som han så klart sa: » Det viktigste er ikke å vinne stafetten, men å vinne banketten». Og akkurat det var rammen lagt til rette for.

Helgen ble avsluttet søndag formiddag med et foredrag av optiker Per Sigurd Baalsrud som foreleste om hva man bør tenke på ved valg av solbriller, løps- og sportsbriller. Da med tanke på fargegjengivelse, dybdesyn og kontrastsyn.

Takk til alle deltagere og ledsagere som gjorde helgen så flott både sportslig og sosialt. Nå er det bare å glede seg til neste år…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *