Ridderrennet 50 år – bli med i jubileumsåret 2013

Lørdag 13. april arrangeres Ridderrennet for 50. gang, et julileum som i en hel uke vil bli markert med mange spennende aktiviteter og sosiale innslag.

I dagene 7. – 14. april kan du oppleve en uke med skiaktiviteter, naturopplevelser og sosialt fellesskap på Beitostølen sammen med flere andre fra RP foreningen og ca 500 øvrige deltagere. Under Ridderuken kan du trene og konkurrere i et løypenett som tilhører Beitostølen Helsesportsenter. Løypene er spesielt tilrettelagt for funksjonshemmede skiløpere. Men Ridderuken består ikke bare av fysiske utfordringer. Her treffer du nye og gamle venner, og kan delta i alt fra folklorekvelder, talentaften, diskotek, dans og piknik med grilling i det fri.

Under Ridderuken er det muulig å få opplæring, samt å konkurrere innen langrenn, alpint og skiskyting. Selve Ridderrennet avholdes lørdag 13. april. Dersom du velger å reise til Beitostølen uten lesager, sørger arrangøren for at du får tildelt en sprek ledsager fra Norges Idrettshøyskole som kan hjelpe deg under aktivitetene.

Blir dette ditt første møte med Ridderrennet og Ridderuken, har arrangøren et spesielt tilrettelagt opplegg. Takket være statlig og privat støtte kan Ridderrennet dekke både reise og opphold på Radisson Blu hotellet på Beitostølen til flere av førstegangsdeltagerne. Høres det forlokkende ut, ta da kontakt med Ridderrennet ved Elisabeth Kollerød på telefon 907 66 316 for nærmere informasjon og påmelding.

Er du ikke førstereis til Ridderuken vises det til påmeldingsskjema på www.ridderrennet.no. Der finnes også detaljert program for hele uken.

Arrangøren legger stor vekt på det sosiale – alle skal trives, og ingen skal føle seg alene. Ønsker du å bli innlosjert sammen med andre fra RP foreningen kan dette oppgis ved påmelding. Vi minner også om at Ridderrennet setter opp egne busser fra både Bergen, Oslo og Lillehammer.

Påmeldingfrist er satt til 28. februar. Vi oppfordrer flest mulig fra RP foreningen om å ta del i vinterens flotteste sklsportsuke på Beitostølen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *