Flott uttelling hos Extra-stiftelsen

Ni dager før jul ble det klart at ExtraStiftelsen har tildelt midler til prosjektet Vinn – Vinn, der RP foreningen og Tyrilistiftelsen fortsetter det unike samarbeidet. I praksis betyr det at det venter tre nye herlige samarbeidshelger i 2017.

 Først ut blir en langhelg 20. – 23. april i Austevoll utenfor Bergen der blant annet havfiske står på programmet. Deretter venter en utvidet St. Hanshelg 22. – 25. juni på Dagali ved Geilo, der spennende aktiviteter som rappellering og rafting venter. Helgen 18. – 20. august bærer det retning Rjukan, og der skal det gås i fotsporene til tungtvannssabotørene i Kompani Linge som i 1943 sprengte tungtvannsanlegget på Vemork.

Dette var en flott julepresang til RP foreningen, og noe å virkerlig se frem mot. Nærmere informasjon vil bli lagt ut på nettsiden rundt årsskifte. Dersom du allerede nå vet at dette er noe du kan tenke deg å være med på, kan interesse meldes ved å sende en e-post til Håkon Gisholt på: hakongis@gmail.com. Alle interesserte bes melde seg, men de som ikke har vært med på dette fine samarbeidet tidligere vil bli prioritert.​

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *