«VINN – VINN», det unike samarbeidet med Tyrilistiftelsen fortsetter i 2018

For femte året på rad inviteres medlemmer av RP foreningen til å delta på spennende samlinger der vi samarbeider med Tyrilistiftelsen.

Meld deg på!

For femte året på rad inviteres medlemmer av RP foreningen til å delta på spennende samlinger der vi samarbeider med Tyrilistiftelsen.

Dette er fantastiske helgesamlinger der man virkelig opplever den felles gleden og mestringsfølelsen som deltagerne gir hverandre både som enkeltpersoner og som grupper.

Som tidligere år legges det opp til tre helgesamlinger i løpet av året, da med ulke aktiviteter på de forskjellige samlingene. Det blir spredning fra vinter til sommeraktiviteter. De planlagte samlingene for 2018 er:

  •  22. – 25. februar på Lillehammer
  • 14. – 17. juni på Biri
  • 17. – 19. august i Bergen

Samlingen på Lillehammer kommer til å ha fokus på skiaktiviteter, klatring og matlaging. Når vi kommer ut i midten av juni satser vi på noe mer sommerlige temperaturer, og det blir da fiske og vannaktiviteter ved og i Mjøsa, i tillegg til at de som ønsker å prøve seg på hesteryggen kan få anledning til det.

I løpet av disse to helgesamlingen skal vi klare å sveise deltagerne så godt sammen både i tospann og større grupper, slik at når vi setter kursen for Bergen i midten av august så er vi rustet for å klare den store bragden sammen. Der venter 4-fjellsturen som går fra Ulriken til Blåmannen, Rundemannen og Fløyfjellet. Denne turen blir også en del av neste års fjelltur for hele RP foreningen, uavhengig av om du tar del i dette samarbeidsprosjektet med Tyrilistiftelsen. I denne turen ligger også muligheten for en snillere variant i form av at det går an å ta taubanen opp til toppen av Ulriken, og det går også an å ta Fløybanen ned fra Fløyfjellet.

De som ønsker å ta del i årets prosjekt oppfordres til å melde interesse innen 1. februar til Håkon Gisholt på hakongis@gmail.com eller på tlf 95 75 65 87. Detaljert program og ytterligere opplysninger vil bli sendt ut til alle påmeldte i forkant av hver samlingshelg.

Det settes en lav egenandel på kr 1.500 som dekker opphold og mat på alle de tre samlingshelgene til sammen, totalt 8 overnattinger.

Det er i den anledning gledelig å melde at Norrøna har valgt å støtte dette tiltaket økonomisk, i tillegg til at Lions også går inn og støtter både økonomisk og administrativt.

For dem som ikke kjenner Tyrilistiftelsen fra før av så er det en rehabiliteringsinstitusjon for tidligere rusmisbrukere. Alle som deltar i samarbeidet med oss er rusfrie, og dette samarbeidet er en høyt verdsatt del av rehabiliteringen. Her får elevene oppleve tillit, de blir stolt på og de opplever at de betyr noe for andre mennesker i form av at de er helt avgjørende for at deres synshemmede følgesvenn skal være trygg i de ulike aktivitetene. En følelse ikke alle er bortskjemt med fra før av. Derfor er vår erfaring at elevene er topp motiverte og yter maks innsats for at deres følgesvenn skal få en best mulig opplevelse og ledsaging under oppholdene.  Tidligere elever har gjort en fantastisk innsats, og kommende års kull er ganske sikkert like motiverte og dyktige.

Vi håper at både tidligere og nye deltagere melder seg på og får oppleve 2018-utgaven av diss fantastiske aktivitetsukene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *