Velkommen til årets Høstsamling

Toppbilde øye

Helgen 1.-3. oktober ønsker vi velkommen til høstsamling på Hurdal! Her vil det bli litt tema og ellers mye sosialt. Dette ser vi frem til folkens! Pakk ned klær for både inne- og uteaktiviteter, turtøy, treningstøy og badetøy og ellers masse godt humør!

I år som i fjor må høstsamlingen arrangeres uten de minste barna. Dette fordi det fortsatt er begrensninger på antall personer og at vi i tillegg kan være i en koronasituasjon som gjør at vi ikke får bruke alle de ulike fasilitetene som senteret har. Dette vil gjøre det lite attraktivt for de minste barna. Alle som er med på høstsamlingen vil derfor måtte følge det samme programmet.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Mange hilsener fra styret!

Egenandeler

Kr. 800 per person i enkeltrom, alt inkludert.
Kr. 600 per person i dobbeltrom, alt inkludert

Rom

Vi tar høyde for at du ønsker enkeltrom hvis du melder deg på alene. Imidlertid står selvsagt enhver fritt å avtale romdeling med en annen deltaker selv om dere bestiller og betaler hver for dere. I så fall i, bestill 1 voksen i dobbeltrom hver for dere, og svar «Ja» på spørsmålet om du skal dele rom med en annen, og deretter fyller inn navnet på den andre deltakeren.

Det overnevnte er ikke nødvendig å gjøre dersom man bestiller 2 stk. voksne i dobbeltrom på samme bestilling.

Transport

Vi setter opp felles buss fra Sporveisgata 10 i Oslo (Blindeforbundet). Denne har avreise fredag 1. oktober kl. 15:00. Denne bussen kjører innom Gardermoen og har avreise derfra kl. 16:00. På søndag 3. oktober kjøres det buss tilbake til Gardermoen og Oslo. Denne har avreise fra Hurdalsenteret kl. 14:00.

Reisestøtte

Det gis reisestøtte inntil 1500 kroner for reiseutgifter som overstiger 500 kroner. Reisestøtte gis kun til medlemmer av RP-foreningen. Reiseutgiftene må kunne dokumenteres og det forutsettes at billigste reisemåte er blitt benyttet. Skjemaet for reisestøtte ligger på våre nettsider, og skal benyttes i etterkant av arrangementet.

Assistanse

Har du behov for assistanse for å finne fram på Hurdalsenteret eller ved måltider? Vi stiller med et par personer som har til oppgave å yte denne servicen. Har du behov for mer assistanse utover dette anbefaler vi deg å ha med egen ledsager.

Påmelding

Påmeldingsfristen er onsdag 15. september. Vi vil understreke at vi ikke kan ta i mot påmeldinger etter fristen. Meld deg/dere på ved å klikke på lenken nedenfor:

Påmeldingsskjema for Høstsamlingen 2021

Program for helgen

Fredag

15:00 – Avreise Sporveisgata
16:00 – Avreise Gardemoen
16:30 – Innsjekking ved Hurdal syn og mestringssenter
17:15 – Åpning av høsttreffet
– Presentasjonsrunde
– Presentasjon av Likepersoner
– Gjennomgang av helgens program
– Praktiske opplysninger
18:00 – Middag
19:30 – Quiz med Tor Dagfinn Bjelland
21:00 – Sosialt samvær

Lørdag

08:00 – Frokost
09:00 – Mobilitet er tema for årets høsttreff. Vi vil frem lunsj ha en teori del og en praktisk del.
13:00 – Lunsj
14:30 – Aktiviteter ute og inne
16:30 – Likepersons samtaler frem til kl.18.00
19:00 – Middag
21:00 – Sosialt samvær

Søndag

08:00 – Frokost
09:00 – Team RP, informasjon
10:00 – Kaffepause med utsjekk fra rommene
11:00 – Forskningsnytt med Martin
12:45 – Evaluering
13:00 – Lunsj
14:00 – Avreise

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i de oppsatte tidene, da koronasituasjonen gjør det slik at ikke alle grupper som er på senteret kan spise på de samme tidene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *