Team RP løp Oslo maraton

Team RP er aktiv som aldri før. Nå er også Oslo maraton gjennomført!

Harald Vik og Christian Ingebrigtsen
Harald Vik og Christian Ingebrigtsen
Henrik Todesen og Hanne Lise Drønen Haugland
Henrik Todesen og Hanne Lise Drønen Haugland
Jon Almaas og Knut Brumoeniherligdriv
Jon Almaas og Knut Brumoeniherligdriv
Kirsti Skorge og Pål Anders Ullevålseter
Kirsti Skorge og Pål Anders Ullevålseter
Nila Håkedal og Dag Olav Nordbø
Nila Håkedal og Dag Olav Nordbø
Team RP og ledsagere
Team RP og ledsagere

En stor dag for Team RP i Oslo Maraton

Søndag 25. september gikk årets Fokus bank Oslo maraton av stabelen, og også i år var Team RP en fremtredende aktør i arrangementet som omfattet over 16.000 deltagere. Totalt stilte 15 deltagere fra Team RP til start på henholdsvis 10 km og halvmaraton (21 km). I likhet med fjoråret hadde Team RP og stiftelsen Aktiv mot kreft lagt opp til et samarbeidsprosjekt, der vi hadde invitert med en lang rekke «kjendiser» til å løpe som ledsagere for Team RPs utøvere, og at vi gjorde dette i felleskap for å sette fokus på Aktiv mot kreft sitt arbeid.

Nytt av året er at 10 km løpet er blitt et minneløp for landets ubetridte løpsdronneng – Grete Waitz. Derfor var det ekstra hyggelig at hennes mann, Jack Waitz stilte som ledsager for en av våre deltagere, Tone Gravvold, på distansen som nå heter «10 for Grete».

Som «kjendis»-ledsger for Team RP stilte: Jon Almaas, Marion Ravn, Christian Ingebrigtsen, Hanne Haugland, Else Marthe Sørli Lybekk, Pål Anders Ullevålseter, Abid Raja, Henrik Thodesen, Bjørn Einar Romøren, Julie Brodkorp Voldberg, Bente Skari, Jack Waitz, Nila Håkedal og Åsleik Engmark. I tillegg stilte også andre frivillige opp som ledsagere der det trengtes, slik at det var en stor og fin gjeng som markerte en god sak sammen i Oslos gater.

Også resultatmessig dominerte Team RP klassene. På 10 km var Tone Gravvold raskst av damene foran Nina Helene Skorge, mens på herresiden var det Dag Olav Nordbø og Tahir Hussain som var de første i mål. Noe senere på dagen kunne Bedir Yiyit juble for triumfen i halvmaraton foran Kai Glenn Borgersen og Knut Brumoen, mens på kvinnesoiden gjorde Eline Ødvin en kanonløp, og ble supplert av Kirsti Skorge og Hanne Lise Drøne Haugland på pallen. Med andre ord en stor Team RP dag!

Til alle dere fra Team RP som fikk være med på denne løpsfesten – og til alle dere andre som tenker på om dette kan være noe for deg til neste år: Arrangementet er da flyttet fra søndag til lørdag. Team RP satser i den anledning på å avvikle en helgesamling i tilknytning til arrangementet, så merk deg allerede nå 21. – 23. september, og bli med på en begivenhetsrik løpsfest også neste år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *