Invitasjon til suksessen «Vinn – Vinn» 2019

Toppbilde øye

Suksessen med «Vinn – Vinn» fortsetter i 2019, og både nye deltagere og dere som har vært med tidligere år oppfordres til å melde dere på.

«Vinn – Vinn» er et unikt samarbeid mellom synshemmede fra RP foreningen og tidligere rusmisbrukere (narkomane) under rehabilitering fra Tyrilistiftelsen. Elevene fra Tyrili vil da være ledsagere for hver sin synshemmede fra RP foreningen gjennom tre spennende aktivitetshelger. Dette er en opplevelse du ikke bør gå glipp av dersom du ikke allerede har deltatt tidligere, og dere som er gjengangere kan sikkert bekrefte dette. Et veldig flott, spesielt og sterkt samarbeid med mange sterke og fine inntrykk.

I 2019 arrangeres «Vinn – Vinn» som følger:

1. samlingshelg torsdag 28. februar – søndag 3. mars på Mesnali ved Lillehammer.
På programmet står både instruksjon i grunnleggende skiteknikk (langrenn), flotte skiturer, klatring i innendørs klatrepark og verdenspremiere av Vinn-Vinn dokumentarfilmen.

2. samlingshelg torsdag 13. – søndag 16. juni på Mesnali på Lillehammer
På programmet står skogstur på hesteryggen, kanopadling, linedance, gå/jogge Birkebeinerløypen, koselige midtsommerskveld med bål ved vannkanten og spennende foredrag med Gabriella Mathisen.

3. samlingshelg fredag 16. – søndag 18. august i Stavanger
På programmet står fjelltur til Prekestolen og en storslått samarbeidsdag med Kirkens Bymisjon der Vinn-Vinn prosjektet står i fokus for politikere og inviterte gjester fra Stavanger-området.

Den siste helgen er også en del av RP foreningens årlige fjellturhelg, og i 2019 gjør vi som Tom Cruise i Mission Impossible og bestiger Prekestolen.

Fullstendig program vil bli sendt til alle som melder interesse. Primært håper vi du kan delta på alle samlingene da det gir best samarbeid med Tyrilielevene, men har du kun anledning til å delta på enkelte samlinger så meld fra om det.

Egenandel er kr 1.500 for alle samlingene, alt inkludert. Reisekostnader er ikke medregnet, men det kan søkes støtte til dette dersom høye reisekostnader. Dersom dette kan være aktuelt så oppgi dette ved påmelding slik at vi har oversikt over hvor mange dette kan gjelde.

Unn deg selv en fantastisk og minnerik opplevelse med gamle og nye venner i 2019.

Som en liten inspirasjon se vedlagte musikkvideo som «Vinn – Vinn» spilte inn under fjorårets versjon av dette herlige samarbeidet. Se lenke:
https://www.jottacloud.com/s/028f882c611603d4e9f830bd7e9e1cb28f9

Påmelding sendes til hakongis@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *