Invitasjon til skogsturhelg med RP-foreningen

På grunn av koronasituasjonen har politihøyskolens sommerhotell valgt å holde stengt i sommer slik at den planlagte kyststiturhelgen i Stavern flyttes til neste sommer.

I stedet har vi gleden av å invitere til en fantastisk skogsturhelg med utgangspunkt Soria Moria hotell ved Holmenkollen 14. – 16. august.

Vi har reservert rom på Sofia Moria hotell og konferansesenter som ligger like ved Holmenkollen skianlegg.

I tillegg til at det legges opp til en spennende tur i Nordmarka, blir det også lagt inn noen morsomme og krevende momenter underveis på turen.  Vi legger stor vekt på det sosiale, og kan også lokke med verdenspremiere av RP foreningens og Tyrilistiftelsens rykende ferske film med tittelen «Vinn – Vinn».

Merk spesielt at dersom du ikke har ledsager, men ønsker å delta på skogsturen, så vil vi så langt som mulig bistå deg med å skaffe ledsager.

Turen er også siste del av årets samarbeidsprosjekt med Tyrilistiftelsen. I den anledning gjøres det oppmerksom på at hele arrangementet er et 100 % alkohol- og rusfritt arrangement – der man også kan delta med hele familien.

Program

Fredag 14. august 2020

17:00 – Fremmøte, innlosjering, Soria Moria hotell, Voksenkollveien 60 i Oslo.
18:00 – Velkommen, ved Håkon Gisholt RP foreningen og Kristian Vineshaug fra Tyrili. Presentasjon av helgen og fordeling av ledsagere. Ved samlingslederne Amalie Tyssekvam fra RP foreningen og uvisst hvem fra Tyrili.
18:30 – 3 retters middag
20:00 – Vi lærer grunnleggende om kart og kompass før morgendagens tur. Fossum orienteringsklubb stiller med en rekke instruktører.
21:30 – Sosial mingling og klargjøring før morgendagens tur.
23:00 – Ro i leiren

Lørdag 15. august 2020

08:00 – Frokost. Vi smøre matpakke.
09:30 – Vi møter på utsiden av hotellet klare for dagens tur. Vi går gruppevis i grupper på 10 personer fra post til post som er lagt langs store ledelinjer som skogsveier, kjerreveier og stier. På hver post vil postmannskap gi gruppene oppgaver. Lunsj blir ved post lagt til bevertningssted i Nordmarka. Etter lunsj fortsetter turen med nye poster, via nytt bevertningssted og tilbake til Sofia Moria. Det legges inn ekstra bonusoverraskelse underveis til beste gruppe på en av postene.
16:00 – Vi ankommer Soria Moria etter en lang og fin tur.
18:30 – Velfortjent middag. Verdenspremiere av filmen «Vinn – Vinn», som viser det flotte samarbeidet mellom RP foreningen og Tyrilistiftelsen. Ved Halvor Mykleby fra Firbeint film & TV.
21:15 – Veien videre, underholdning, sosial mingling.

Søndag 16. august 2020

08:00 – Frokost, vi smører matpakke.
10:00 – Samarbeidsoppgaver.
12:00 – Avrunding av helgen og årets samarbeidsprosjekt

Egenandel

Både synshemmede og ledsagere betaler 600 kr hver i egenandel for fullpensjon.

Transport

Det er ingen fellestransport.

Dersom du reiser kollektivt kan du ta T-bane rute 1 merket Frognerseteren til stoppested «Voksenkollen». Det er derfra 10 – 15 minutters gange til Sofia Moria. Trenger du hjelp fra stasjonen til hotellet så kan vi bistå med henting på stoppestedet hvis det gis beskjed på forhånd.

Påmelding

Påmelding innen 5. juli til e-post hakongis@gmail.com eller på tlf. 95 75 65 87. Detaljert informasjon sendes de påmeldte innen 5. august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *