Bli med på RP-mila!

Toppbilde øye

Søndag 2. september 2018 arrangeres RP-mila for fjerde gang. Dette er en søndagstur for ”alle”, der hele familien kan delta. Vi går tur-retur Songsvann-Ullevålseter, rundt Sognsvann eller inne på området fra kl 11.15 (Merk tiden).

Kulturminister Trine Skei Grande står for den offisielle åpningen kl 11.00 (ikke fellesstart) deltager avgift er kroner 100,- der hele beløpet uavkortet går til øyeforskning. Mer info finner dere på Norsk friluftsliv

https://www.norskfriluftsliv.no/bli-med-pa-arets-morsomste…/ og deres facebook side

I år som i tidligere år er alle deltagere og alle som vippser, men ikke kan stille,  automatisk med i trekningen av flere flotte premier. Alt du trenger å gjøre er å VIPPSE kr. 100,- til #18114, så er du registrert med navn og nummer. Jo flere du melder på, jo større er sjansen for å vinne.

RP-mila er i år en del av Friluftslivets dag på Sognsvann – søndag 2. september! Et stort arrangement som samler mellom 5 – 8.000 mennesker ved Sognsvann denne dagen. Yrende liv med masse spennende aktiviteter for barn, ungdom og voksne.

Vi vil også legge ut informasjon om hvilke premier som kan vinnes samt vinnere. Den store trekningen skjer mandag 3. september og alle som vinner blir kontaktet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *