Vinn – Vinn vårsamling

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vinn – Vinn vårsamling

7. juni 2023 @ 16:00 11. juni 2023 @ 17:00

Hei alle i Team RP

8. – 11. juni blir kanskje årets morsomste helg, og du inviteres til å være med på denne Vinn – Vinn samlingen. Alle er hjertelig velkommen, spesielt du som møter for første gang.

Denne langhelgen samles vi på Mesnali, og på programmet står både «Operasjon Råskinn» og «Åsted Tyrili», i tillegg til flere andre aktiviteter og overraskelser. Merk også at vi har øket reisestøtten til deg som har store reisekostnader. Dette vil øke muligheten for at alle som ønsker å delta skal få anledning til det.

Transport: Det blir felles transport fra Lillehammer jernbanestasjon til Mesnali, se tidspunkt i programmet. Tilsvarende transport tilbake til Lillehammer etter endt samling.

Egenandeler: Kroner 600,- pr person, som inkluderer mat, overnatting og alle aktiviteter.

Ledsagere: Alle vil få tildelt hver sin topp motiverte ledsager fra Tyrili

«Operasjon Råskinn» og «Åsted Tyrili»?

For tredje året arrangerer vi  «Operasjon Råskinn» denne helgen. Dette er en dagstur i naturen der deltagerne jobber sammen i grupper på ca 10 personer. Underveis vil deltagerne møte både fysiske og mentale samarbeidsoppgaver som er morsomme, frustrerende og utfordrende. Oppgavene er forskjellige fra tidligere år, men vi kan fortsatt love at alle blir både våte, skitne, og full av mestring og glede.

«Åsted Tyrili» er en nyvinning i år, og her skal deltagerne gruppevis prøve å løse et kriminalmysterium. Dette blir en veldig gøy dag der skuespillere i ulike vitne- eller mistenktroller kan være til forvirring eller nytte for etterforskerne. Det vil bli både vitneavhør, åstedsundersøkelse og krysseksaminering  før gruppene må konkludere om noe kriminelt kan ha skjedd.

Påmeldingsfrist: Påmelding innen 20. mai til hakongis@gmail.com

Reisestøtte: Det kan søkes reisestøtte for reisekostnader mellom 500 kroner og 2000 kroner.  Bilag må vedlegges.

Alkohol: Hele arrangementet er 100 % alkohol- og rusfritt.

Nærmere informasjon: Pakkeliste og nærmere informasjon sendes til de påmeldte straks påmeldingsfristen er utløpt.

Hjertelig velkommen til en uforglemmelig og humørfylt samling!

Hilsen Håkon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *