Invitasjon til sosial sammenkomst ved Sognsvann i Oslo, lørdag 2, september 2017

Dagen før RP-mila inviteres det til sosial og smakfull samling og - for dem som ønsker det - en påfølgende friluftscamp på Sognsvann i Oslo. Der vil vi slå opp to store partytelt og dekke til langbord inne i teltene. Pizza og sushi står klar, og det serveres mineralvann til maten. Annen drikke må medbringes av den enkelte.

Dagen før RP-mila inviteres det til sosial og smakfull samling og – for dem som ønsker det – en påfølgende friluftscamp på Sognsvann i Oslo. Der vil vi slå opp to store partytelt og dekke til langbord inne i teltene. Pizza og sushi står klar, og det serveres mineralvann til maten. Annen drikke må medbringes av den enkelte.

Utpå kvelden ryddes bordene og stolene bort, og det rigges til soveplasser i teltene. Dette er Friluftslivets dag, og den markeres også mange andre steder i landet ved utendørs overnatting. Til orientering er det toaletter og vaskemuligheter like ved basen vår.

Benytt gjerne denne anledningen til å unne deg kombinasjonen av en smakfull og hyggelig kveld, en herlig og frisk natt utendørs, samtidig som du etter en felles frokost med gode venner er klar for RP-mila som starter fra samme sted like etter frokosten.

Det er ingen egenandel til arrangementet.

Ytterligere informasjon og påmelding enten det er bare til kvelden eller også til friluftscampen, innen tirsdag 29. august til Håkon Gisholt på hakongis@gmail.com eller tlf 95 75 65 87.

Vel møtt til en smakfull kveld og påfølgende friluftscamp!

Med vennlig hilsen
RP-foreningen i Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *